Συνεργείο - Service

Previous slide
Next slide

ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΑΤΤΙΚΗΣ (θέση Λούτσα)

ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 2 ΣΤΡΕΜΑΤΩΝ ΜΕ 500μ2 ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΚΤΙΡΙΟ

Η εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΕ ξεκινά “δυναμικά” για να προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές και αξιόπιστο service στο χώρο των πωλήσεων δομικών μηχανημάτων και υδραυλικών σφυριών αλλά και στις επισκευές υδραυλικών σφυριών, μηχανών, αντλιών όλων των ειδών των χωματουργικών μηχανημάτων καθώς και τα θέματα εγγυήσεων .

Ως αντιπρόσωποι και εισαγωγείς των εργοστασίων EPIROC, ATLAS COPCO, GEHL, MANITOU, KATO IMER, GORDINI, LISSMAC,για την Ελλάδα, μπορούμε να προσφέρουμε άμεσα και αποτελεσματικά το εξουσιοδοτημένο service και θέματα εγγυήσεων τόσο στις υπερσύχρονες εγκαταστάσεις μας για επισκευές στην Αθήνα , όσο και επί τόπου στο χώρο εργασίας σας, με δύο άρτια εξοπλισμένες κινητές μονάδες, με αποτέλεσμα αποφυγή των εξόδων μεταφοράς και γρηγορότερη επιστροφή του μηχανήματος στην εργασία με δραστική μείωση του κόστους επισκευής.

Ενημερώνουμε ότι η εγγύηση καινούργιων εργαλείων και ανταλλακτικών από τα εν λόγω εργοστάσια ισχύει μόνο από την εταιρεία μας και σε περίπτωση επέμβασης από άλλη εταιρεία, η δεδομένη εγγύηση παύει να ισχύει.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε στο συνεργείο στα τηλέφωνα 210 5580535 και 6980713559.

Τέλος για έκτακτες περιπτώσεις service καθώς και για τεχνική υποστήριξη των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, εγκαινιάζουμε μια νέα γραμμή τεχνικής εξυπηρέτησης πελατών, υφιστάμενων και μη, η οποία θα είναι διαθέσιμη από τις 8:00 έως τις 0:00, κάθε μέρα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Στο 6980713559 ο τεχνικός διευθυντής μας θα χαρεί να συζητήσει μαζί σας οποιοδήποτε τεχνικό ζήτημα και να δώσει σαφείς απαντήσεις σε τυχόν απορίες σας.

Στη διάθεσή σας για ότι περαιτέρω .

Αποκλειστικοί Αντιπρόσωποι

Επίσημοι Αντιπρόσωποι

Μεταχειρισμένα

Επικοινωνήστε μαζί μας για το τρέχον απόθεμα σε μεταχειρισμένα μηχανήματα αλλά σε ιδανική κατάσταση και λειτουργία.

Προσφορές

Μοναδικές εκπτώσεις σε ανταλλακτικά που αφορούν επισκευές – συντηρήσεις μηχανημάτων και υδραυλικών σφυρών στο συνεργείο μας.